aswedishgirlinlondon.blogg.se

2015-06-12
01:26:18

Välkommen till min blogg!

Hej!
För snart ett år sen började jag 3:an på gymnasiet. Det var dags att börja tänka på vad man skulle göra efter gymnasiet. Jag sjäv visste att jag ville uppleva något speciellt innan jag fortsatte plugga vidare. Eftersom jag älskar barn och gärna ville komma utomlands så bestämde jag mig för att åka som au pair och målet blev London. Anlednigen till att jag valde just London var och är att jag avgudar musikaler och eftersom London är typ musikalernas huvudstad så spelade det en väldigt stor roll i mitt val. Dessutom har jag alltid velat lära mig mer om Englands kultur och lära mig språket bättre. 
 
Jag fortsatte med att anmäla mig till en argentur här i Sverige, STS aupair, som hjälpte mig att komma igång och sen har hjälpt mig och gör fortfarande genom hela processen. Efter att jag hade fyllt i massa papper, fixat och donat så skickades min profil till en sammarbetspartner i England. Heavenly Au Pair. Jag fick från dem massa familjers profiler och fick sen anmäla intresse på de familjerna jag tyckte om. Sen fick de familjerna min profil och fick välja om de ville ta kontakt med mig. Med de som tog kontakt hade jag sen ett Skype-sammtal med varje familj och i förra veckan så blev det en fullträff. I förra veckan fick jag min värdfamilj. Och det känns så otroligt bra!!! 
 
I den här bloggen så kommer jag så ofta jag hinner och kan skriva om förberedelserna inför min avresa och sen när jag väl är i London. Hoppas ni kommer gilla det!
 
Kram Emmy!