aswedishgirlinlondon.blogg.se

2016-01-20
15:58:36

Jobbiga Ubrar och en underbar vän

Hej!
 
Vilken underbar dag vi har här i London idag! Kallt, men solen skiner och himlen är blå! Själv sitter jag på Starbucks med Emma och vi båda bloggar. Chill och avlappnat. Perfekt sätt att spendera dagen på! Det är tur att jag har hittat en så underbar vän som Emma här i London! Någon som jag kan uppleva höjdpunkter och massor av roliga grejer med och som också är den som livar upp och gör dagen roligare när jag har dåliga dagar. Känns så konstig att vi faktiskt bara har känt varandra i 5 månader... 
 
Ubrar. En liten förklaring på detta. Uber är en form av taxi kna man säga. Man har en app på telefonen där man beställer en resa och sen kan man alltså hålla koll på bilen via gps. Det är också billigare än en vanlig taxi. All together så tycker jag väldigt mycket om detta koncept. Förutom i Lördags. När min Uber-app fick något totalt bryt.  Varje gång jag bokade en bil så gick det några minuter och sen avbokade den sig. Detta hände typ 6-7 gånger och dagen efter så insåg jag dessutom att jag fortfarande hade betalat för de avbokade bilarna... Så ja. Jag var inte jätteglad just då. Det löste sig iallafall tillslut tack vare en mycket trevlig Uber-chaufför. Tack och lov för kompetenta människor som tänker på andra än sig själv... Umgicks dessutom med två väldigt snälla tjejer den kvällen som inte lämnade mig förens allt var ordnat. Tack tjejer.
 
Så. Här kommer lite uppdatering om vad som har hänt sen senaste gången jag skrev. ( Det går inte så bra att bara lägga upp bilder btw.... Tycker för mycket om att skriva när jag väl bloggar. ;) ) 
 
Ha det bra!!
Kram Emmy!
 
 
<3
 
Selfie-paus!
 
Var tvungen att lägga upp denna också! ;)
 
Lunch med Emma förra veckan.
 
Köpte lite nya träningsgrejer. Primark <3
 
Löve <3
 
Perfekt snax. Selleri med ädelost på tub!!
 
En MYCKET suddig bild från min dagliga morgonpromenad med hundarna. (7:00 på morgonen.......)
 
Från i Lördags när jag var ute med Hannah och Madde!
 
Och det började snöa!!!!!!!!!
 
Igen en MYCKET suddig bild. Premiäråkte cykeltaxi!!
 
Börjar bli grym på att hacka grönsaker!
 
Börjar också bli grym på inbakade flätor. (Och suddiga bilder.......)
 
Från i Fredags.
 
Nandos i fredags med Emma och Frida! :D
 
 
 
Här kommer lite omgivnings-bilder från lite överallt i London!